Rreth Akademisë

Rreth Akademise Dermolife Albania

Si lindi Dermolife Academy?

Akademia Dermolife, eshte krjuar ne vitin 2017 me qellimin kryesor per te pergatitur, aftesuar sa me shume te rinjte dhe jo vetem ne fushen e estetikes se avancuar. Duke studiuar tregun Shqiptar si edhe nevojen e vazhdueshme qe ky treg ka per te investuar sa me shume ne drejtimin e dermoestetikes e cila eshte nder fushat me te domosdoshme dhe te kerkuara ne bote sot, ne bashkepunim me Polikliniken Dermolife, u krijua binomi qe do te korrte suksese vit pas viti ne drejtimin e se bukures.

Fale bashkepunimit te vazhdueshem me Italine, e cila eshte lidere ne bote per lobimet, risite dhe investimin ne fushen e se bukures, vecanerisht programi modular i hartuar ne bashkepunim me Universitetin “La Sapienza” te Romes, bashkepunimi me brand-et dermokozmetike Italiane dhe Franceze te cilesise se larte dhe stafi pedagogjik me mjeke Italian dhe Shqiptar, si edhe aparaturat me te sofistikuara te teknologjise se fundit qe Poliklinika Dermolife disponon, bene te mundur qe te krijohej kjo akademi e cila hapi dyert per studentet qe deshirojne te mesojne, te kene nje nje karriere te suksesshme, nje drejtim te sigurte, nje vend pune qe eshte gjithmone ne kerkim te profesionisteve.

Me kater programe te dedikuara te hartuara posacerisht per t’ju pershtatur kerkesave te ndryshme qe studentet kane, ne varesi te nevojes qe kane per te studiuar ne drejtime te caktuara ose ne te gjithe fushen e estetikes se avancuar, secili prej tyre mundeson qe studenti te aftesohet maksimalisht teorikisht dhe praktiksht i gatshem per te ushtruar profesionin kudo brenda dhe jashte vendit si dhe per te qene nje sipermarres i suksesshem!

300

Studentë

4

Programe Studimi

8

Pedagogë

4

Orare të Ndryshme

Staf i Kualifikuar

Emrat të cilët na bejnë krenare!

Doktoreshe Lida Hoxha

Dr. Lida Hoxha

MJEKE DERMOESTETISTE

Pjesëmarrëse në konferenca shkencore kombëtare dhe ndërkombëtare.

Doktori Italian Giussepe Mancini

Dr. Claudio Bernardi

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Dr. Claudio Bernardi ka 20 vite eksperiencë në fushën e Kirurgjisë Plastike dhe në Estetikë.

Doktor Marco Rogliani

Dr. Arjola Nano

MJEKE ESTETISTE

E trajnuar dhe ceritfikuar në aplikimin e Acidit Hyaluronic pranë Poliklinikës Dermolife

Doktoreshe Dr. Dr. Anisa Cela

Dr. Anisa Cela

MJEKE ESTETISTE

E trajnuar dhe ceritfikuar në aplikimin e Acidit Hyaluronic pranë Poliklinikës Dermolife