Masterclass Teknikat e Peeling

 • Tema:

  Masterclass Teknikat e Peeling

 • Vendi:

  MAK Albania

 • Data Fillimit:

  27 Nentor, 2021

 • Data Mbarimit:

  27 Nentor, 2021

 • Pjesmarrja:

  ----

Pёrshkrimi

Peeling kimik është një proçedurë jo invasive, e cila në vetvete përfshin një sërë metodash të cilat përdoren për të trajtuar rrudhat dhe “imperfeksionet” e lëkurës. Ky trajtim konsiston në aplikimin në lëkurë të një lënde kimike që synon eliminimin e qelizave të vdekura të lëkurës duke stimuluar kështu ripërtëritjen e qelizave të reja. Në këtë mënyrë, lëkura arrin të hidratohet lehtësisht, të duket më rinore dhe të ndihet e butë. Në Dermolife , kjo proçedurë realizohet nga mjekët dermatologë duke e ofruar kështu proçedurë jo vetëm më të sigurt, por edhe më të efektshme. Në Klinikën tonë, për arritjen e rezultateve optimale, ofrohet trajtimi me produktet tepër cilësore si dhe ofrohen proçedura të personalizuara për çdo pacient, duke përdorur si plotësuese dhe ndihmëse të terapisë acidet Mandelik, Jessner, Ferulik, Laktik, Glikolik apo Piruvik në koncentrate të larta. Klinika Dermolife e cila gjithmonë është në kërkim të risive si dhe e gatshme për të sjellë e para metodat më të fundit që përdoren gjerësisht në botë kryesisht për të trajtuar pamjen estetike . Së fundmi, në bashkëpunim me Dermolife Academy si dhe lektorëve më të mirë në Itali, përsa i përket trajtimit të peeling , do të mbahet një prej masterclass-eve më të kërkuar për trajtimin e kesaj procedure. Në këtë trajnim i cili fton të gjithë estetistët, të gjithë llojet e profileve mjekësore por edhe të gjithë individët e interesuar që duan të mësojnë dhe të praktikojnë metodat më të fundit që përdoren sot në botë për trajtimin e peeling . Prf.Dr Giuseppe Mancini , i cili eshte trajnuesi me i mire ne Itali persa i perket “ Peeling “dhe teknikave te saj, me nje curriculum te pasur me arritje profesionale, sidomos ne fushen e estetikes ne te cilen eshte diplomuar ne nivelin e ekselences, doktori vjen ekskluzivisht ne Tirane date 27 Nentor 2021 , mundesuar nga Dermolife Academy per te trajnuar te gjithe te interesuarit ne fushen e estetikes, mjekesise dhe jo vetem, por edhe te gjithe ata qe duan te mesojne me shume rreth kesaj teknike.

Ne fund te trajnimit secili prej pjesemarreve do te njihet me teknikat, pergatitjen e lekures para trajtimit , procedura , si duket lekura pas trajtimit , sa seanca rekomandohen si dhe cfare rekomandohet pas trajtimit . Ne fund studuenti pajiset me nje certifikate mbi aplikimin e peeling , e cila do te njihet edhe pertej kufijve. Ftojme te gjithe te interesuarit ne fushen e mjekesise dhe estetikes por edhe te gjithe personat qe duan te mesojne me shume rreth kesaj teknike, te marrin pjese dhe te mos humbasin nje nga “Masterclass” me te kerkuar nderkombetarisht.