Trajnimi individual per Mezoterapine

Kurse per trajnimin mezoterapise

Trajnimi individual per Mezoterapine

Mezoterapia është një procedurë estetike joinvazive që konsiston në mikroinjektime të substancave të ndryshme si vitamina, minerale, aminoacide, acid hialuronik etj në mezodermë ose shtresën e mesme të lëkurës. Pas trajtimit, lëkura duket e shplodhur, shkëlqyese, e hidratuar dhe e tonifikuar. Mezoterapia mund të aplikohet e vetme ose të kombinohet me shumë trajtime anti-aging si Botox, Peeling, rigjenerimin me Lazer, Radiofrekuencë, apo trajtimet me kremra në shtëpi. Zonat që trajtohen në mënyrë të suksesshme janë fytyra, qafa, dekolteja, duart dhe celuliti.

Mezoterapia aplikohet për:
 • Eliminim të rrudhave fine dhe te thella
 • Rigjenerim të lëkurës
 • Trajtim të akneve
 • Trajtimi i shenjave
 • Parandalim të rënies së flokëve
 • Reduktim celuliti
Trajnimi individual per Mezoterapine zhvillohet ne 2 etapa:

1.Pjesa teorike:
 • Cfare eshte Mezoterapia?
 • Indikacionet e saj
 • Cilat jane elementet e Mezoterapise qe perdoren per injektimin
 • Kombinimi me metodat e tjera te trajtimit
 • Avantazhet dhe disavatazhet
 • Kujdesi pas injektimit te mezoterapise

2.Pjesa praktike

Ne kete etape ju do te keni mund te shikoni dhe te praktikoni aplikimin e mezoterapise.

Stafi Pedagogjik

Dokotreshe Lida Hoxha
Dr. Lida Hoxha
MJEKE DERMOESTETISTE
Dr. Claudio Bernardi
Dr. Claudio Bernardi
KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK
Dr. Arjola Nano
Dr. Arjola Nano
MJEKE ESTETISTE
Dokotreshe Anisa Cela
Dr. Anisa Cela
MJEKE ESTETISTE

Ne perfundim te ketij trajnimi , kursanti eshte i afte te mesoje:

 • Cfare eshte mezoterapia dhe indikacionet e saj
 • Cilat jane substancat qe injektohen
 • Metodat e aplikimit te saj
Ne fund te ketij trajnimi individual ju do te pajiseni me certifikate!