Studentet e dermolife Academy

Rreth Akademisë

Akademia Dermolife, eshte krjuar ne vitin 2017 me qellimin kryesor per te pergatitur, aftesuar sa me shume te rinjte dhe jo vetem ne fushen e estetikes se avancuar. Duke studiuar tregun Shqiptar si edhe nevojen e vazhdueshme qe ky treg ka per te investuar sa me shume ne drejtimin e dermoestetikes e cila eshte nder fushat me te domosdoshme dhe te kerkuara ne bote sot, ne bashkepunim me Polikliniken Dermolife, u krijua binomi qe do te korrte suksese vit pas viti ne drejtimin e se bukures.

Fale bashkepunimit te vazhdueshem me Italine, e cila eshte lidere ne bote per lobimet, risite dhe investimin ne fushen e se bukures, vecanerisht programi modular i hartuar ne bashkepunim me Universitetin “La Sapienza” te Romes, bashkepunimi me brand-et dermokozmetike Italiane dhe Franceze te cilesise se larte dhe stafi pedagogjik me mjeke Italian dhe Shqiptar, si edhe aparaturat me te sofistikuara te teknologjise se fundit qe Poliklinika Dermolife disponon, bene te mundur qe te krijohej kjo akademi e cila hapi dyert per studentet qe deshirojne te mesojne, te kene nje nje karriere te suksesshme, nje drejtim te sigurte, nje vend pune qe eshte gjithmone ne kerkim te profesionisteve.

Lexo më Shume

Programet e Studimit

Përzgjidh një nga programet e studimit

Apliko Tani!

Dermolife Academy është shkollë e Estetikës së Avancuar. Me një program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punës, Mirëqenies Sociale dhe Rinisë.

300+

Studente

4

Programe Studimi

12

Pedagogë

4

Orare të Ndryshme

Na Kontaktoni

Eventet e Dermolife Academy

  • 03
  • Nën

Magjia e Acidit Hialuronik

10:00-16:00 Tirane

"Magjia e Acidit Hialuronik"- me lektor Dr. Enrico Guarino, një trajnim i avancuar për Fillers me metodën HandsOn, ku pjesëmarrësit patën mundësinë të aplikonin në praktikë në pacientë realë injektimet me Fillers.

  • 20
  • Jan

Trajnimi Paulo Tramontano

10:00-16:00 Tirane

Trajnimi më i rëndesishme i vitit në estetikën e avancuar nga Profesor Doktor Paulo Tramontin ku në të cilën trajtohet tema e 'Peeling Kimik'

  • 12
  • Maj

Acidit Hialuronik

10:00-16:00 Tirane

Trajnimi i dytë i realizuar nga Dermolife Academy mbi 'Magjinë e Acidit Hialuronik'.

Perse të na zgjidhni ne?

Programet e studimit në DermoLife Academy janë hartuar sipas metodologjisë së shkollave simotra në Itali, duke ofruar një rezonancë perfekte midis formimit teorik dhe atij praktik. Këto programe synojnë pervec edukimit profesional, edhe edukimin e kulturës dhe etikës së punës së një profesionisti të së ardhmes. Shumëllojshmeri në zgjedhjen e programeve të studimit duke filluar me kurset specifike 3-mujore e 6-mujore e duke vazhduar me programin e plotë 2-vjecar. Fleksibilitet në orare.
Në DermoLife Academy ,lendet e formimit teorik zhvillohen nga pedagoge italiane të Universitetit të La Sapienza, Rome; Universitetit të Cagliari-t si dhe Universitetit të Bolonje-s, si edhe nga pedagoge shqiptarë të suksesshëm me eksperiencë shumë vjecare në fushën e Mjekesisë Estetike dhe Estetikës së Avancuar. Lëndet e formimit profesional zhvillohen nga pedagogë italiane dhe shqiptarë si dhe nga profesionistë në fushën e estetikes,duke treguar perkushtim maksimal ndaj aftësimit praktik të studentëve dhe duke i njohur më zhvillimet më të fundit në estetikë në Europe dhe me gjërë.
Klasa me ambjente komode bashkekohore. Tekste mesimore sipas programeve europiane te studimit. Praktike me produktet dermato-kozmetike me cilesore si edhe me pajisjet e fjales se fundit ne estetike.
Praktika si pjesë shumë e rëndësishme e strukturës së shkollës tonë, zhvillohet brënda ambjenteve të Poliklinikës Dermolife dhe kryhet nën drejtimin e mjekut specialist i cili është dhe pedagogu i lëndës praktike përkatëse. Shpjegimi bëhet i detajuar dhe praktika ndiqet hap pas hapi nga mjeku si dhe nga estetistja profesioniste.
Fati i studentëve të Dermolife Academy është pikërisht vendodhja e shkollës brenda ambjenteve të vetë Poliklinikës Dermolife, gjë u mundëson kushtet adekuate të mësimit praktik si dhe prekjen nga afër të pacientit real, duke e studiuar fillimisht falë shpjegimeve te mjekut dhe duke vëzhguar estetisten profesioniste, dhe më pas me ndihmën e tyre, ushtrimi i asaj çka mëson ne praktikë reali tek pacienti vetë, i cili paraprakisht ka dhënë konsentin. Ky është një avantazh i madh dhe pjesa më e mirë e Dermolife Academy.

Staf i Kualifikuar

Emrat të cilët na bejnë krenare!

Doktoreshe Lida Hoxha

Dr. Lida Hoxha

DERMOESTETISTE

20 vite eksperience ne fushen e dermoestetikes, estetikes korrektive dhe kozmetikes se aplikuar

Doktori Italian Claudio Bernardi

Dr. Claudio Bernardi

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Dr. Claudio Bernardi ka 20 vite eksperiencë në fushën e Kirurgjisë Plastike dhe në Estetikë.

Doktor Vitale Minopoli

Dr. Vitale Minopoli

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Dr. Vitale Minopoli ka 25 vite eksperiencë në fushën e Kirurgjisë Plastike dhe në Estetikë.

Doktor Raniero Orsini

Dr. Raniero Orsini

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Kirurg Maxillo-Facial në departamentin e operacionit pranë spitali “Villa Betania" , Romë Itali

Doktoreshe Andrea La Padula

Dr. Andrea La Padula

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Dr. Andrea La Padula ka 30 vite eksperiencë në fushën e Kirurgjisë Plastike dhe në Estetikë.

Doktori Italian Claudio Bernardi

Dr. Franco Corsi

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Dr. Franco Corsi ka 20 vite eksperiencë në fushën e Kirurgjisë Plastike dhe në Estetikë.

Doktor Arjola Nano

Dr. ARJOLA NANO

MJEKE ESTETISTE

E specializuar si mjeke estetiste me nje pervoje disa vjecare ne estetiken e perparuar si: Peeling kimik, Mezoterapi, Epilim me Lazer

Doktoreshe Anisa Cela

Dr. Anisa Cela

MJEKE ESTETISTE

E specializuar si mjeke estetiste me nje pervoje disa vjecare ne estetiken e perparuar si: Peeling kimik, Mezoterapi, Epilim me Lazer

Doktoreshe matilda kola Troka

Dr. Matilda Kola

FIZIOTERAPISTE

E Diplomuar prane fakultetit “Aleksander Moisiu“ dega fizioterapi, lektore me prane Dermolife Academy.

Estetiste Enxhi Paraj

ENXHI PARAJ

ESTETISTE

Pjesemarrse ne trajnime te mbajtura nga doktor Italian, me eksperience shumevjecare ne fushen e estetikes

Estetiste Esterina Ukaj

ERESTINA UKAJ

ESTETISTE

Pjesemarrse ne trajnime te mbajtura nga doktor Italian, me eksperience shumevjecare ne fushen e estetikes.

Ledjona Dajko

LEDJONA DAJKO

KORDINATORE

E Diplomuar ne Administrim dhe Politika Sociale, prej dy vitesh lektore prane Dermolife Academy

TË SIGURT DREJT KARRIERËS!

Bëj hapin e duhur, zgjidh Dermolife Academy!

Opinionet e Studenteve Tanë

Çfare thonë studentët:

Partnerët Ndërkombëtarë