“Magjia e Acidit Hyaluronik” , Prof. Dr. Enrico Guarino

 • Tema:

  Magjia e Acidit Hyaluronik

 • Vendi:

  Hotel the PLAZA

 • Data Fillimit:

  12 Maj, 2018

 • Data Mbarimit:

  13 Maj, 2018

 • Pjesmarrja:

  137 pjesёmarrёs

Pёrshkrimi

Ka njё kapёrcim cilёsor nё fytyrat e femrave kohёt e fundit. Duket sikur shumё prej tyre janё kthyer 10 vite mbrapa nё kohё. Nuk shikojmё mё rrudha, mollёzat tё rrumbullakёta dhe hunda sikur ta kishte bёrё vetё Mikelanxhelo. Tё gjitha kёto kёto i dedikohen acidit hyaluronic qё aplikohet prej 25-vjetёsh me shumё sukses dhe nuk ka asnjё efekt anёsor.
Aplikimi I tij ёshtё i thjeshtё dhe me pak njohuri mjekёsore mund ta kryesh pёr disa minuta. Ne 12-13 Maj u organizua nё Tiranё trajnimi mё i thelluar mbi teknikat e aplikimit te Acidit Hyaluronik, drejtuar nga njё prej profesorёve italianё mё nё zё nё fushёn e estetikёs, Prof. Dr. Enrico Guarino.

Ka ardhur koha qё ky lёng magjik tё aplikohet nga njerёz tё mirёtrajnuar tё cilёt kuptojnё jo vetёm mrekullitё e Acidit Hyaluronik por edhe shkencёn pas tij.

Galeria