Programi 6 Mujor

 • Programi
  6 Mujor
 • Tarifa
  900 Euro
Informacionet e detajuara te kursit 6 Mujor

Programi 6 Mujor

Kurset profesionale në Dermolife Academy jane hartuar të tilla nga domosdoshmeria që kane shumë studente për të studiuar një program të shkurtuar, të shpejtë por me rendiment maksimal.

Kurset 6-Mujore të cilat u japin mundësinë e specializmit në 2 drejtime, p.sh trajtime fytyre + lazer epilimi apo trajtime fytyre + lazer për heqjen e tatuazheve etj. Kurset ju japin të drejtën e ushtrimit të profesionit më shpejt dhe vetëm në një ose në dy drejtime të caktuara të cilat studentët i zgjedhin sipas preferanceve të tyre kur regjistrohen. Gjithashtu orari I ofruar nga Dermolife Academy eshte fleksibel. Me aparatura moderne te teknologjise se fundit, produkte te rekomanduara nga BE, staf shqiptar ne tregun e punes.
Ne fund te ketij programi cdo individ pajiset me nje çertifikatë profesionale e cila njihet brenda dhe jashte vendit.

Cfarë trajton programi?

 • Anatomia dhe Histologjia e lekures
 • Adnekset e lekures
 • Fiziologjia dhe fizpatologjia lekures
 • Imunologjia e lekures
 • Principet e diagnostikimit te semundjeve te lekures,metodat diagnostike.
 • Tipologjia e lekures,klasifikimi sipas Baumann (16 llojet)
 • Crregullimet e pigmentimit dhe ngjyrat e lekures
 • Nutricioni dhe lekura
 • Patologjite qe prekin lekuren
 • Aknet dhe trajtimi i tyre
 • Dieta Vegane dhe Vegjetariane
 • Roli i teknologjise ne cilesine e estetikes
 • Aparaturat me te fundit per trajtimet dhe kujdesin e lekures s: IPL, Radiofrekuenca, Oksigjenoterapia, Skin-test per lekuren, Oksigjenoterapia, Virtual Mesotherapy-Electroporation
 • Qimja dhe cikli i rritjes se saj
 • Etiologjia e crregullimeve te ciklit te qimeve
 • Depilimi dhe epilimi, dallimi midis tyre
 • Teknologjite e ndryshme te lazerit
 • Mekanizmi i veprimit te lazerit
 • Efektet anesore te epilimit me laser
 • Kujdesi para dhe pas epilimit me lazer
 • Sjellja e etikes profesionale me klientin
 • Njohurite baze te trajtimeve te fytyres
 • Trajtimi i thjeshte i fytyres
 • Trajtimi sipas tipit te lekures (e yndyrshme, e thate, normale, mikse)
 • Peeling kimik
 • Trajtimet kurative:
  * Per trajtimin e akneve
  * Per trajtimin e njollave kafe dhe hiperpigmentimet
  * Per trajtimin e Rosacea
  * Per trajtimet e shenjave pas akneve
 • Trajtime te fytyres me pajisjet me te fundit dermoestetike si: Radiofrekuenca, IPL,Oksigjenoterapi, Virtual Mesotherapy-Electroporation
 • Trajtimet antiage
 • Masazhet e fytyres

Lazer
 • Njohja me pajisjet e lazerit dhe funksionimi i tyre
 • Aplikimi i gjatesise se vales sipas karakterisikave te qimes
 • Specifikat e perdorimit te lazerit sipas problematikave te lekures
 • Perdorimi i lazerit sipas zonave te caktuara te trupit
 • Kuptimi i etikes si shkence
 • Kuptimi i etikes dhe dermatologjise si shkence
 • Lidhja e etikes me estetiken
 • Problemet etike te nje profesioni
 • Shkeljet etiko profesionale ne praktike
 • Profesione te ndryshme dhe qellimet etike te tyre
 • Si ndikon nje profesion ne edukimin etik te punonjesve
 • Kuptimi i sociologjise si shkence
 • Komunikimi verbal dhe jo verbal
 • Pozicionet e trupit të njeriut dhe sinjalet e komunikimit
 • Veshjet si bote kuptim mesazhesh
 • Simbolet kulturore
 • Funksionet shoqerore të simboleve kulturore
 • Sistemet simbolike
 • Lente të nderveprimit dhe komunikimit simbolik
 • Mesazhet gojore, tabute dhe simbolet kulturore
 • Kuptimi i psikologjise si shkence
 • Deget e psikologjise
 • Lidhja e psikologjise me estetiken
 • Psikologjia zhvillimore
 • Psikologjia sociale
 • Psikologjia klinike
 • Psikologjia e keshillimit
 • Hartimi i nje plan biznesi
 • Dhjete hapat e pare per fillimin e nje biznesi
 • Menaxhimi strategjik
 • Rekrutimi
 • Strategjite e marketingut
 • Struktura ligjore
 • Analiza PEST
 • Analiza SWOT
 • Kontrata

Stafi Pedagogjik

Dokotreshe Lida Hoxha
Dr. Lida Hoxha
MJEKE DERMOESTETISTE
Dr. Claudio Bernardi
Dr. Claudio Bernardi
KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK
Dokotreshe Anisa Cela
Dr. Anisa Cela
MJEKE ESTETISTE
Dr. Arjola Nano
Dr. Arjola Nano
MJEKE ESTETISTE

Denisa Isufaj
Denisa Isufaj
ESTETISTE
Dr. Xhesika Gjeta
Xhesika Gjeta
ESTETISTE
Dokotreshe Rafala Gjushi
Rafala Gjushi
ESTETISTE
Dr. Arjola Nano
Ledjona Dajko
PEDAGOGE

Ne perfundim te programit 6-mujor, kursanti eshte i afte:

 • Te njohe anatomine, fizpatologjine dhe funksionet e lekures
 • Te dalloje tipologjite e lekures dhe problematikat e saj
 • Te kryeje te gjitha llojet e trajtimeve te fytyres
 • Te perdore teknologjite e fundit qe ofrohen ne sherbim te trajtimeve te fytyres
 • Te njohe anatomine dhe ciklin e rritjes se qimes
 • Te perdore teknologjite dhe aparaturat me fundit qe ofrohen ne sherbim te trajtimeve te fytyres
 • Te aftesohet ne specifikat e perdorimit te lazerit sipas problematikave te lekures dhe qimeve
 • Te njihet me konceptet baze te etikes profesionale si dhe ti zbatoje ato ne praktike
 • Te njihet me simbolet kulturore, funksionet shoqerore si dhe konceptet baze te sociologjise
 • Te dalloje psikologjine e pacientit dhe te mund te kryej terapin perkatse
 • Te kryej hartimin e nje plan biznesi, te njohe strukturat ligjore dhe hapat kryesor per startimin e tij