Prespektivat e reja te "Peeling Kimik"

 • Tema:

  Prespektivat e reja te "Peeling Kimik"

 • Vendi:

  Hotel Hilton, Tirane

 • Data Fillimit:

  12 Maj, 2023

 • Data Mbarimit:

  12 Maj, 2022

Pershkrimi

Dermolife Academy krenohet nepermejt Masterclass-eve te avancuara qe organizon per studentet e saj. Masterclass-i i rradhes favorizon trajtimet klinike me peeling kimik. Megjithese peeling kimik eshte nje trajtim popullor dhe i ofruar gjeresisht ne shume klinika, kerkohen aftesi dhe dije te thelluara mbi protokollet e ndryshme mjekesore te peeling kimik per rezultate optimale dhe per te shmangur kompleksitetet e mundshme ne lekuren e pacientit.

Cfare do te perfshije trajnimi?


• Mbulim gjitheperfshires i njohurive thelbesore qe ju nevojiten per te kryer protokollet e aplikimit te peeling kimik.
• Studim mbi acidet e ndryshme qe aplikohen ne lekure dhe gradat e tyre. Disponohen disa lloje te peeling kimik me perqendrime dhe pH te ndryshem. Aplikimi dhe perdorimi i tyre kanalizohet ne varesi te problematikes qe deshiron pacienti te trajtoje dhe nivelit te thellesise qe do te depertohet ne lekure. Ne kete Masterclass do te mesoni ne menyre transparente pse dhe si perdoren ato.
• Rrugetimi parapergatitor, gjate dhe pas procedures qe duhet te ndiqet nga pacienti dhe aplikuesi.

Nepermjet ketij Masterclass-i gjitheperfshires ju do e zgjidhni te punoni ne menyre efektive me sistemet e duhura te peeling per pacientet tuaj. Secili prej pjesemarreve do te njihet me teknikat, pergatitjen e lekures para trajtimit , procedura , si duket lekura pas trajtimit , sa seanca rekomandohen si dhe cfare rekomandohet pas trajtimit. Ftojme te gjithe te interesuarit ne fushen e mjekesise dhe estetikes por edhe te gjithe personat qe duan te mesojne me shume rreth kesaj teknike, te marrin pjese dhe te mos humbasin nje nga “Masterclass” me te kerkuar ne fushen e estetikes se avancuar.