“Teknikat e Peeling” Prof. Paolo TRAMONTANO

 • Tema:

  “Teknikat e Peeling”

 • Vendi:

  Hotel the PLAZA

 • Data Fillimit:

  20 Janar, 2018

 • Data Mbarimit:

  21 Janar, 2018

 • Pjesmarrja:

  140 pjesёmarrёs

Pёrshkrimi

Prof. Paolo TRAMONTANO, njё prej autoriteteve mё tё mёdha tё estetikёs nё Itali dhe Europё, trajnoi 140 pjesёmarrёsit nё teknikat mё tё fundit nё Peeling.
Certifikata e shpёrndara nё kёtё event ishin direkt nga Universiteti La Sapienza, Romё, gjё qё e bёn kёtё event me rёndёsi duke u konsideruar si njё investim i sigurt pёr cdo pjesёmarrёs.

Bёrё e mundur vetёm nga Dermolife. Trajtimi I fytyrёs ёshtё shumё I rёndёsishёm, dhe tё gjithё ne dёshirojmё tё jemi nё duar tё sigurta kur zgjedhim personin qё na bёn kёtё trajtim. Trajnimi mundёsoi pikёrisht kёtё, krijimin e brezave tё rinj tё mirёpёrgatitur pёr tu lёnё nё dorё fytyrёn tonё.

Galeria