Startup

Une jam Sipermarrese

Qellimi i shkolles profesionale te estetikes se avancuar “Dermolife Academy” eshte te nxjerre profesioniste te mirefillte ne tregun e lire te punes. Cdo vit akademik, qindra studente te profilizuar ne estetiken e avancuar me Dermolife Academy gjejne punesim te menjehershem ose zgjedhin te vetepunesohen dhe te hapin qendrat e tyre estetike.

Per te qene gjithmone konkurues, ju duhet ta beni punen tuaj sa me interesante dhe sfiduese. Dermolife Academy eshte nje shtylle e forte mbeshtetese per studentet e saj sipermarres te cilet jane ambicioze dhe deshirojne te bejne diferencen ne treg. Nga perzgjedhja e stafit per qendren e tyre, pergatitja profesionale e deri tek produktet dermo-estetike, studentet prane Dermolife Academy gjejne gjithcka qe ju duhet per nje karrere te sigurt.

Ne Dermolife Academy ne mbeshtesim aspiraten tuaj, jeni ju ata qe arrini qellimin!

Daniela Cuni

Elira Kajtazi

Simoneta Bajrami

Simoneta

Nertila-Mustafaj

Nertila-Mustafaj

Ela Ziko

Ela Ziko

Kledjana Rezhda

Kledjana Rezhda

Imelda Mustafaj

Imelda Mustafaj

Linda Mala

Linda Mala