Programi 3 Mujor

 • Programi
  3 Mujor
 • Tarifa
  600 Euro
Informacionet e detajuara te kursit 3 Mujor

Programi 3-Mujor

Kurset profesionale në Dermolife Academy jane krijuar me qellimin per te ofruar një program të shkurter, të shpejtë por me cilesi dhe rendiment maksimal. Objektivi yne eshte perfshirja e te gjitha aspekteve te industrise se estetikes , si ne teori ashtu edhe ne praktike. E vecanta e kurseve 3-mujore është pergatitja profesionale dhe nga ana tjetër specializimi vetëm në një drejtim të caktuar të estetikës së avancuar, vecanerisht ne trajtimet e fytyrës. Ne perfundim te ketij programi, kursanti ka te drejten e ushtrimit te profesionit. Cdo gjë është programuar në mënyrë që ky kurs të pergatise profesionistë të mirëfilltë ne fushen e estetikes.

Ne fund te ketij programi cdo individ pajiset me nje çertifikatë profesionae e cila njihet brenda dhe jashte vendit.

Cfarë trajton programi ?


 • Anatomia dhe Histologjia e lekures
 • Adnekset e lekures
 • Fiziologjia dhe fizpatologjia lekures
 • Imunologjia e lekures
 • Principet e diagnostikimit te semundjeve te lekures,metodat diagnostike.
 • Tipologjia e lekures,klasifikimi sipas Baumann (16 llojet)
 • Crregullimet e pigmentimit dhe ngjyrat e lekures
 • Nutricioni dhe lekura
 • Patologjite qe prekin lekuren
 • Aknet dhe trajtimi i tyre
 • Dieta Vegane dhe Vegjetariane
 • Roli i teknologjise ne cilesine e estetikes
 • Aparaturat me te fundit per trajtimet dhe kujdesin e lekures si; IPL, Radiofrekuenca, Oksigjenoterapia, Skin-test per lekuren, Oksigjenoterapia, Virtual Mesotherapy-Electroporation.
 • Sjellja e etikes profesionale me klientin
 • Njohurite baze te trajtimeve te fytyres
 • Trajtimi i thjeshte i fytyres
 • Trajtimi sipas tipit te lekures (e yndyrshme, e thate, normale, mikse)
 • Peeling kimik
 • Trajtimet kurative:
  * Per trajtimin e akneve
  * Per trajtimin e njollave kafe dhe hiperpigmentimet
  * Per trajtimin e Rosacea
  * Per trajtimet e shenjave pas akneve
 • Trajtime te fytyres me pajisjet me te fundit dermoestetike si: Radiofrekuenca, IPL, Oksigjenoterapi, Virtual Mesotherapy-Electroporation
 • Trajtimet antiage
 • Masazhet e fytyres
 • Kuptimi i etikes si shkence
 • Kuptimi i etikes dhe dermatologjise si shkence
 • Lidhja e etikes me estetiken
 • Problemet etike te nje profesioni
 • Shkeljet etiko profesionale ne praktike
 • Profesione te ndryshme dhe qellimet etike te tyre
 • Si ndikon nje profesion ne edukimin etik te punonjesve
 • Kuptimi i sociologjise si shkence
 • Komunikimi verbal dhe jo verbal
 • Pozicionet e trupit të njeriut dhe sinjalet e komunikimit
 • Veshjet si bote kuptim mesazhesh
 • Simbolet kulturore
 • Funksionet shoqerore te simboleve kulturore
 • Sistemet Simbolike
 • Lente te nderveprimit dhe komunikimit simbolik
 • Mesazhet gojore, tabute dhe simbolet kulturore
 • Kuptimi i psikologjise si shkence
 • Deget e psikologjise
 • Lidhja e psikologjise me estetiken
 • Psikologjia zhvillimore
 • Psikologjia sociale
 • Psikologjia klinike
 • Psikologjia e keshillimit
 • Hartimi i nje plan biznesi
 • Dhjete hapat e pare per fillimin e nje biznesi
 • Menaxhimi strategjik
 • Rekrutimi
 • Strategjite e marketingut
 • Struktura ligjore
 • Analiza PEST
 • Analiza SWOT
 • Kontrata

Stafi Pedagogjik

Dokotreshe Lida Hoxha
Dr. Lida Hoxha
MJEKE DERMOESTETISTE
Dr. Claudio Bernardi
Dr. Claudio Bernardi
KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK
Dr. Arjola Nano
Dr. Arjola Nano
MJEKE ESTETISTE
Dokotreshe Anisa Cela
Dr. Anisa Cela
MJEKE ESTETISTE

Ne perfundim te programit 3-mujor, kursanti eshte i afte:

 • Te njohe anatomine, fizpatologjine dhe funksionet e lekures
 • Te dalloje tipologjite e lekures dhe problematikat e saj
 • Te kryeje te gjitha llojet e trajtimeve te fytyres
 • Te perdore teknologjite dhe aparaturat me fundit qe ofrohen ne sherbim te trajtimeve te fytyres
 • Te njihet me konceptet baze te etikes profesionale si dhe ti zbatoje ato ne praktike
 • Te njihet me simbolet kulturore, funksionet shoqerore si dhe konceptet baze te sociologjise
 • Te dalloje psikologjine e pacientit dhe te mund te kryej terapin perkatse
 • Te kryej hartimin e nje plan biznesi, te njohe strukturat ligjore dhe hapat kryesor per startimin e tij