logo DermoLife Academy

Dermolife Academy është shkollë e Estetikës së Avancuar. Me një program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2021 Dermolife Academy

Informacione

tipet e klienteve

Në artikullin e mëparshëm sesi duhet një estestike të komunikojë me një kliente të vështirë përmendëm që një nga normat që duhet të ketë një estetiste është : Higjena dhe Pastërtia.


Kurrë mos i besoni trajtimeve sidomos trajtimeve të fytyrës estetisteve me thonj mesatarë ose të gjatë!

Gjatë leksioneve dhe praktikës në Dermolife Academy do ju mësojnë dhe ju jeni të “detyruar” të mbani thonj të shkurtër sepse në të ardhmen tuaj si një estetiste, probabiliteti që një klientë tju besojë fytyrën gjatë trajtimit, është kur ju të keni thonj të shkurtër. Kjo për të vetmen arsye për të evituar në çdo moment gërvishtjet dhe për të mos lënë një shije të hidhur tek klienti.


Nëse thonjtë e gjatë janë pasioni juaj dhe nuk mund të hiqni dot dorë nga ato, do ju këshillonim të zgjidhni një profesion tjetër për të ardhmen tuaj!