logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

PRP Plazma


Si funksionon plazma e pasur me trombocite (PRP)?
PRP do te thote plazma e pasur me trombocite. Trombocitet jane qeliza qe gjenden ne gjak, ato kryesisht ndihmojne gjakun tone te mpikset dhe parandalojne humbjen e gjakut pas traumes. Megjithate, ato gjithashtu luajne nje rol te madh ne proceset natyrore te rritjes dhe sherimit. Perveç kesaj, trombocitet jane gjithashtu burimi kryesor i trupit tone te faktoreve te rritjes se indeve bioaktive. Duke izoluar nje kampion te perqendruar te trombociteve dhe faktoreve te rritjes, ne mund te stimulojme reagimin natyral te sherimit te plageve ne vendin e zgjedhur te injektimit.

Kush mund te kryeje trajtime PRP?
Trajnimi i PRP mund te kryhet nga çdo profesionist mjekesor qe eshte trajnuar me sukses per te kryer proceduren. Mjeke, Stomatologe, Infermiere, Farmaciste, Mamie etj. Megjithate, ne rekomandojme qe kursantet te kene nje pervoje injektuese perpara se te ndjekin kete trajnim. Trajnimi i PRP perfshin disa teknika te avancuara, duke ju siguruar qe te largoheni mire te pergatitur dhe te sigurt se mund te arrini rezultatet me te mira estetike per pacientet tuaj.

Çfare do te mbulohet ne trajnimin e PRP-se?
Gjate trajnimit, mjeket do te mbulojne teorine dhe teknikat praktike te perdorura per te krijuar rezultate te jashtezakonshme.

Teoria PRP:
Anatomia strukturore dhe fiziologjia e lekures – duke iu referuar strukturave kyçe perreth duke perfshire vaskulaturen arteriale dhe venoze.
Per te kuptuar se si njohurite anatomike mund te zbatohen ne praktike per te permiresuar sigurine e pacientit dhe per te zvogeluar shkallen e komplikimeve.
Per te kuptuar indikacionet dhe prezantimin qe do te tregonte se nje klient eshte nje kandidat i pershtatshem per PRP.
Te kuptoni gamen e plote te efekteve anesore te mundshme nga te zakonshme dhe te lehta deri te te rralla dhe te renda.
Per te kuptuar kushtet e zakonshme qe çojne ne renien e flokeve dhe se si ato mund te trajtohen me PRP.


PRP praktike:
Per te zhvilluar besimin me aftesite e konsultimit perpara trajtimit, duke perfshire dhenien e informacionit per rezultatet e mundshme.
Te ndermarre nje vleresim te mbikeqyrur te fytyres me reference te veçante per floket dhe lekuren dhe ta perdore kete per te ndihmuar ne identifikimin e pacienteve te pershtatshem Injektimi ne lekuren e kokes dhe ne te gjithe fytyren – te perfshije perdorimin e kombinimeve te ndryshme te gjilperave dhe shiringave.
Informacion ne dhenien e keshillave dhe udhezimeve per kujdesin pasues per pacientet tuaj

Trajnim 2-ditor intensiv “PRP” ne Dermolife Academy.
Te gjitha trajnimet tona jane krijuar per t'u siguruar qe studentve t'u jepen te gjitha njohurit e nevojshme per te perfunduar trajnimin dhe per t'u larguar duke e ditur proceduren nga brenda. Ne fund kursanti pajiset me nje certifikate profesionale. Per cdo informacion shtese mund te na kontaktoni ne numrin e akademise:+355 69 60 67 222