logo DermoLife Academy

Dermolife Academy është shkollë e Estetikës së Avancuar. Me një program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2021 Dermolife Academy

Informacione

tipet e klienteve


Puna e estetistëve përfshin aplikimin e trajtimeve dhe kryerjen e procedurave në lëkurë si një mënyrë për të ruajtur shëndetin dhe vitalitetin e saj, për të përmirësuar pamjen e saj të përgjithshme dhe për të luftuar efektet e ekspozimit të diellit dhe plakjes. Estetiste janë të trajnuar për shëndetin e lëkurës, më së shpeshti u ndihmojnë klientëve të tyre që të përballojnë problemet me anë të një numri terapish dhe praktikash. Përveç angazhimit me anë terapive që janë të dizajnuara për të përmirësuar tonin, tekstin, ngjyrën dhe rininë e lëkurës së fytyrës dhe qafës, estetistët mund të kryejnë një gamë të gjerë të terapive trupore, si p.sh. Eksfolimin me kripërave dhe sheqer të trupit deri tek depilimi.

Depilimi, fillimi ose përdorimi i depilatorëve për të hequr qimet e padëshiruara është një praktikë e zakonshme për estetikët, siç është aplikimi i kozmetikës. Në mjediset e spa, estetikët shpesh kryejnë procedura dhe trajtime që janë po aq për mendjen dhe shpirtin sa janë në lidhje me trupin. Si e tillë, terapitë si masazhet e nxehtë me gurë, banjot e baltës dhe aromaterapia janë shtesa popullore në repertorin e shumë estetistëve

Shumë herë klientët kërkojnë nga estetikët të kryejnë trajtime që luftojnë linjat dhe rrudhat ose lëkurën e thatë, ekzemën ose aknet, ndërkohë që shumë klientë bëjnë takime me estetistët e tyre të preferuar për të shijuar një lëkurë më të rinovuar ose të rifreskuar. Së fundi, disa klientë e shohin estetikën si një privilegj luksoz, ku ata mund të relaksohen dhe të ndihen mirë.

Ja ku mund të gjeni një liste të shërbimeve të ofruara nga estetistëve:
1.Microdermabrasion
2.Peeling kimike
3.Lazer IPL
4.Rigjenerim të lëkurësme lazer
5.Terapi e dritës
6.Thermage
7.Depilimi / me laser
8.Facials (trajtimet e fytyrës
9.Maska për fytyrën dhe trupin
10.Pastrimi i poreve
11.Scrubat e trupit (kripërat dhe pastrimet e sheqerit) dhe llojet e tjera të lulëzimit)
12.Aromatherapy
13.Trajtime hidratuese
14.Trajtime i akneve
15.Carboxytherapy