logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

Cfare i duhet nje estetiste

Cfare ju duhet ne qendren tuaj estetike

Për të drejtuar një qender estetike, ka disa mjete të ndryshme që do t'ju duhet të keni patjeter per te lehtesuar punen tuaj. Me furnizimet e duhura, ju do të jeni në gjendje t'u ofroni pacientëve tuaj kujdes me cilësi të lartë, ndërsa punoni me efikasitet ne estetiken tuaj. Disa nga pajisjet më të rëndësishme që duhet të keni ne qendren tuaj estetike.

Llamba zmadhuese

Një llambë zmadhimi është thelbësore që estetistët të ekzaminojnë qartë lëkurën e pacientëve të tyre. Me një llambë zmadhimi, ju mund të dalloni zonat problematike dhe të shihni në detaje me mire se sa me sy te lire. Ky mjet do të rrisë shumë aftësinë tuaj për të vlerësuar shqetësimet e lëkurës së pacientëve tuaj dhe do të rrisë saktësinë në të gjitha trajtimet tuaja.

Llamba Zmadhuese

Aparatura e avullit

Një aparature avulli për fytyrën është një domosdoshmëri për të gjitha hapat e trajtimeve estetike. Me një aparature avulli ju mund të përmirësoni qarkullimin e lëkurës dhe të hiqni më lehtë mbetjet nga poret e pacientëve. Avullimi i lëkurës gjithashtu mund t'i bëjë pacientët tuaj të ndihen të relaksuar, duke i dhënë procedurave tuaja estetike një ndjesi të ngjashme me spa

Dermapen

Microneedling është një nga trajtimet estetike më të njohura dhe më efikase sot. Shtimi i microneedling në shërbimet e qendres tuaj estetike është një investim i shkëlqyer afatgjatë. Duke pasur parasysh këtë, çdo estetist duhet të ketë një dermapen të nivelit profesional për të kryer trajtimin tek pacientet.

dermapen estetike


Dezinfektues

Në çdo qender mjekësore, higjiena është parësore! Ne qendren tuaj duhet të ketë gjithmonë në dorë një dezinfektues të shkallës EPA për sipërfaqet, pajisjet dhe duart.

Peceta mikrofibër

Këto peceta të buta dhe të ndjeshme miqësore ndaj lëkurës do t'i bëjnë pacientët tuaj të ndihen rehat dhe të relaksuar. Plus, duke zgjedhur pëlhurat me mikrofibër, mund t'i hiqni lehtësisht produktet e kujdesit të lëkurës, apo make up-in.

Karrige teknik

Gjatë një dite të gjatë pune, është e rëndësishme që ju të jeni rehat. Me një stol tekniku ergonomik dhe të rregullueshëm, do të jeni në gjendje të uleni gjatë takimeve pa bërë kompromis në punën tuaj. Sigurisht per nje qender estetike keto nuk jane te vetmet element te nevojshem por vetem disa prej tyre te cilat padyshim do t’ju lehtesojne punen.