logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

cfare zgjodhen studentet

Edukimi dhe aftesite qe perfitojme gjate shkollimit tone kane rendesi te madhe, e sidomos kur aftesite e perfituara duhet te aplikohen ne treg te punes. Prandaj, duhet te mendojme mire para se te zgjedhim profesionin dhe rrugen e zhvillimit te karrieres, qe te kemi qasje te lehte dhe te shpejte ne tregun e punes.

Nese deshironi te beheni estetist, te keni nje mbeshtetje per te hapur biznes tuajin privat pas perfundimit te studimeve apo per te korrur sukses ne fushen e te bukures dhe te keni mundesi punesimi te menjehershme ne qendrat me ne ze te estetikes ne Tirane dhe jo vetem, atehere Dermolife Academy eshte vendi i duhur per ju.

Cikli i pare i regjistrimeve ishte nje nder sukseset e radhes per Dermolife Academy me nje numer shume te larte kerkesash dhe regjistrimesh. E ndersa ne Janarin e 2022 presim qe te vijojme me cikli i dyte te regjistrimeve vlen per t’u theksuar interesi dhe fluksi i te rinjve qe vizitojne cdo dite ambjentet tona, nderkohe qe ne i udhezojme per gjithcka permbajne programet tona, stafin pedagogjik Italiano-Shqiptare, ambjentet bashkohore te studimit dhe praktikes si dhe pajisjet e fjales se fundit te teknologjise Estetike, mundesite qe ofrojme ata pohojne duke pranuar se kane ndjekur me detaj cdo gje qe permban shkolla jone. Akademia gjate vitit mban trajnime te ndryshme me mjek Italian, te kualifikuar te cilet mbajne konferenca ne mbare boten ne drejtimet me te kerkuara te estetikes si:

* Teknikat e Peeling
* Trajnimi mbi Botox-in
* Trajnimi per Mezoterapine
* Trajnim individual mbi Fillerat
* Trajnim mbi Microneedling “Dermapen”
* Trajnimi per Karboksiterapine


Studentet kane shume avantave ne keto trajnime, pervec kesaj academia ofrohe edhe trajnime individuale per secilin qe deshiron te mesoje ne vecanti ne lidhje me drejtimet e mesiperme te estetikes. Ne Dermolife Academy ne jemi deshmitare nga afer te te gjitha avantazheve qe gezon nje estetist/e profesionist/e. Te gjjtha atributet e mesiperme ne i kemi vertetuar nder vite tek studentet tane te cilet sot ushtrojne profesionin e tyre ne qendra te ndryshme te bukurise por jane bere edhe sipermarres te suksesshem duke pergatitur edhe ata te rinjte qe deshirojne te jene estetiste. Akademia jone do te jete gjithnje e gatshme per t’ju konvertuar ne profesioniste te botes se bukurise, ju mjafton te trokisni ne dyert tona!