logo DermoLife Academy

Dermolife Academy është shkollë e Estetikës së Avancuar. Me një program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2021 Dermolife Academy

Informacione

tipet e klienteve

Të jesh një estetiste, një profesioniste për kujdesin e lëkurës, mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe fitimprurëse për të jetuar, zakonisht në një spa, spa turistike ose spa mjekësore. Aftësitë thelbësore të estetiste janë trajtimet e fytyrës, trajtimet e trupit,depilimi etj. Aftësi më të avancuara përfshijnë punën me makineri si laser IPL dhe lazer për rigjenerimin e lëkurës dhe laser për heqjen e qimeve (epilim me laser). Ju gjithashtu pritet të shisni produkte të kujdesit të lëkurës tek klientët, të cilat mund të ndihmojnë në rritjen e të ardhurave tuaja nëpërmjet komisionit.

Përcaktoni Pse dëshironi të ndiqni një shkollën estetike!
Para se të shkoni në shkollën e estetikës, përcaktoni pse dëshironi të ndiqni këtë karriere atë. A dëshironi të punoni si një estetiste? A doni të jeni specialiste e bukurisë në botën e biznesit ? Çfarëdo që keni në mendje, hulumtoni realitetet e tregut duke biseduar me njerëzit në biznes.

Bisedoni me estetistët e tjerë dhe pyetini ata rreth realitetit të vendit të punës: kërkesa e tregut, pagat e fillimit, nivelet e stresit dhe cilat janë pjesët më të mira dhe më të këqija të punës. Thirrni pronarët ose menaxherët në spa ku dëshironi të punoni dhe tregoni atyre se po mendoni të shkoni në shkollën estetike. Gjeni nëse ata e konsiderojnë punësimin e njerëzve të drejtë jashtë shkollës.