logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

tipet e klienteve

Dermolife Academy si trapoline per nje karriere te suksesshme.

Tashme viti i ri akademik per te gjithe gjimnazistet dhe nxenesit e 9 vjecares ka startuar. E nderkohe qe studentet presin ende mesin e Tetorit per te vazhduar studimet e larta, ka ende te rinj, kryesisht maturante te cilet presin me ankth rezultatet e fakulteteve perkatese nese jane pranuar per te studiuar, te tjere kane menduar te bejne nje “pause” per te zgjedhur me kujdes cfare eshte me e mira per ta. Por cdo dite e me shume shtohet edhe numri i te rinjve qe duan te marrin nje profesion te mirefillte, te vlefshem dhe te kerkuar nga tregu i punes. Por jo cdo profesion i permbledh te gjithe keto komponente ne nje profesion te vetem...por... nje estetist/e po!

Dermolife Akademi, shkolla e estetikes se avancuar eshte ura lidhese midis profesionalizmit dhe suksesit. Nese deshironi te beheni estetist, te keni nje mbeshtetje per te hapur biznes tuajin privat pas perfundimit te studimeve, per te korrur sukses ne fushen e te bukures, te keni mundesi punesimi te menjehershme dhe ne qendrat me ne ze te estetikes ne Tirane dhe jo vetem, atehere akademia jone eshte vendi i duhur per ju.

Cikli i pare i regjistrimeve sapo ka perfunduar me sukses. E ndersa presim qe te vijoje cikli i dyte i regjistrimeve, deri ne fund te Shtatorit vlen per t’u theksuar interesi dhe fluksi i te rinjve qe vizitojne cdo dite ambjentet tona, nderkohe qe ne i udhezojme per gjithcka mbajne programet tona, stafi, ambjentet, pajisjet, mundesite qe ofrojme ata pohojne duke pranuar se kane ndjekur me detaj cdo gje qe permban shkolla jone.

Kjo eshte nje shtyse e misionit tone per te pergatitur sa me shume profesionist/e per tregun e punes relativisht te veshtire sot. Te gjithe studentet qe jane regjistruar, jane unanimisht ne nje mendje “mezi presim te startoje viti” sepse pervecse mendojne per te ardhmen e tyre me ne fund po ndjekin nje shkolle qe vertete e duan.

Ndersa studentet mezi presin fillimin e nje eksperience te mrekullueshme dhe ne mezi presim t’iu tregojme ecurine e tyre hap pas hapi... Nese nuk prisni dot per te pare sesa kane avnacuar studentet hap pas hapi ejani dhe behuni edhe ju njeri prej tyre. Regjistrimet jane drejt fundit....