logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

Arsimi Profesional

Vitet e fundit konkurrenca per te pasur nje vend pune eshte rritur relativisht shume. Kete fakt e ndjejne sidomos te rinjte, te cilet ne tentativa per te pasur nje pune, per te realizuar qellimet e tyre, drejtohen te gjithe ne degen e pare qe i ofron llogaritja skemes se vleresimit. Kjo ka krijuar nje kakofoni ku e vetmja gje qe po gjenerohet jane te rinj te papunesuar, pa asnje perspektive per te ardhmen pasi deshirat qe kane jane ne raport te zhdrejte me mundesite qe u ofrohen dhe jo me kot Shqiperia eshte kthyer ne nje vend tranzicioni ku njerezit nuk qendrojne, por largohen ne kerkim te asaj c’ka i mungon dhe kur largohet rinia, largohet edhe shpresa per evoluimin e nje kombi!

Duke pare keto veshtiresi shumica e te rinjve tashme po drejtohen drejt arsimit profesional, si nje mundesi reale per t’u punesuar dhe per te pasur nje profesion. E tille eshte edhe Dermolife Akademi e cila celi dyert per studentet 4 vite me pare si nevoje e vazhdueshme per te pasur sa me shume te rinj te punesuar ne fushen e estetikes e cila eshte kaq e levruar sot.

Perse te zgjedhesh Dermolife Akademi per te marre nje profesion:

1- Mundesi reale punesimi ku disa prej studenteve tona jane te punesuara si estetiste tek Dermolife dhe ne biznese te tjera te mirenjohura te cilat kerkojne cdo here studente qe kane mbaruar ne akademine tone.

2- Diploma e cila njihet jo vetem ne shqiperi por edhe jashte saj duke ju dhene mundesine per t’u punesuar edhe ne vende te tjera fqinje!

3- Nje staf i kualifikuar pedagogesh italiane dhe shqiptare te cilet alternojne dijet dhe eksperiencat duke i sjelle si risi per studentet e akademise.

4- Orar fleksibel ku studenteve i jepet mundesia te zhvillojne mesimin ne ditet dhe oraret qe jane me te pershtatshme per ta.

5- Praktika, eshte pika kyce dhe kryesore pasi zhvillohet brenda ambjenteve te poliklinikes Dermolife, me aparatura te teknologjise se fundit.

6- Ambjente komode te pershtatura sipas nevojes qe kane studentet per te marre sa me shume njohuri.

Dermolife Akademi i jep avantazhin te gjithe te rinjve qe kane deshira dhe endrra per te ardhmen, ti realizojne duke marre nje profesion te mirefillte. Mundesia per punesim te menjehershem eshte vetem disa hapa larg secilit prej jush!