logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

perzgjedhja produkteve

Një linjë e shkëlqyer produktesh për kujdesin e lëkurës mund të rrisë të ardhurat e punes suaj estetike dhe të pershtaten me tipologjine e lekures se klientëve tuaj. Zgjedhja e një linje produkti që do të jetë më e dobishme për një gamë të gjerë klientësh mund të jetë mjaft sfiduese. Me linja të panumërta produktesh të disponueshme sot, ju keni një përzgjedhje të madhe për t'u marrë parasysh përpara se të merrni vendimin tuaj përfundimtar.


Prandaj, ne do të ofrojmë këshilla për zgjedhjen e një linje për kujdesin e lëkurës për te pasur ne qendren tuaj estetike. Pasi të merrni vendimin tuaj, do të keni produkte që mund t'i rekomandoni me siguri klientëve tuaj.

Lexoni mbi filozofinë e markës.


Nuk ka dy qendra estetike që janë saktësisht të njëjta. Çfarë përfaqëson qendra juaj estetike? Cila është filozofia juaj për trajtimet estetike?

Pasi të keni marrë parasysh këto pika, kërkoni një linjë produkti që plotëson filozofinë tuaj. Do t'ju duhet të lexoni për secilën kompani të kujdesit të lëkurës për të gjetur deklaratën e misionit të tyre dhe qasjen e përgjithshme ndaj kujdesit te lekures. Nëse qasja e tyre përputhet me tuajën, linja e produktit mund të jetë një zgjedhje e mirë.

Kontrolloni për reputacionin dhe kërkimin e bazuar në shkencë.


Si praktikues i mjekësisë estetike, çdo produkt që rekomandoni duhet të jetë me reputacion dhe të rrënjosur në shkencë. Kontrolloni hulumtimin dhe sigurohuni që përfitimet e pretenduara të produktit mbështeten nga prova të forta.

Për të siguruar reputacionin e linjës së produkteve, kontrolloni se sa kohë ka ne treg kompania. Çfarë thonë profesionistët e tjerë të industrisë për produktet? Klientët tuaj ka të ngjarë të kontrollojnë vlerësimet në internet të produktit, prandaj sigurohuni që ato të jenë pozitive përpara se t'i jepni linjës vulën tuaj të miratimit.

Kërkoni një listë të shkurtër të përbërësve.


Për t'u siguruar që linja e produkteve do të tërheqë të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën e ndjeshme, kërkoni një listë minimale të përbërësve. Përbërësit duhet të jenë të dallueshëm dhe të përjashtojnë kimikatet e forta për të shmangur efektet negative. Nëse produktet mund të irritojnë lloje të caktuara lëkure, kjo do të kufizojë aftësinë e praktikës suaj për t'i rekomanduar ato.