logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

Perse te zgjedhesh nje profesion dhe te besh nje pune


Vitet e fundit ne shqiperi eshte bere gjithnje e me e veshtire per te ushtruar nje profesion. Shpesh maturantet drejtohen drejt arsimit te pergjithshem per arsye te ndryshme si: te ndikuar nga familja, shoqeria apo forca e zakonit dhe ne fakt ne shumicen e rasteve nuk zgjedhin ata shkollen por shkolla ata, studiojne per nje fushe qe nuk kane deshire shpeshhere vendet e punes jane te limituara dhe sa me shume kalojne vitet dhe afrohet diplomimi te gjithe bejne nje resume te viteve qe kane studiuar. Pagesa per cdo vit, leksione te shumta, orare te zgjatura, seminare, shume vite te dedikuara aty, por a ja vlejti? Sigurisht qe po nese pas perfundimit te studimeve punesohesh ne profesionin per te cilin kemi studiuar, por, sa prej studenteve kane perfunduar me rezultate ekselente, por edhe mesatare? Sa prej tyre jane te papunesuar? Sa punojne kamariere, ne call center, shites dhe asnjeri nuk arrin te tregoje potencialin qe ai ka? Punet e mesiperme sigurisht qe jane te respektuara por nje punonjes social, psikolog, ekonomist, mesues jane te destinuar te jene ne nje tjeter forme punesimi.

Por ne fakt keto qe konstatuam ne i kane konstatuar edhe shume te rinj sot qe mendohen mire perpara se te zgjedhin ku do te investojne per te ardhmen e tyre. Mundesia e studimit qe Dermolife Akademi ofron eshte estetika e avancuar me programet 1 dhe 2 vjecare. Ky profesion sa vjen dhe eshte me i kerkuar, sjell risi, eshte i bukur, por mbi te gjitha ka mundesi reale punesimi. Nje estetist pas perfundimit te studimeve ka te drejte ushtroje kater profesione si:

1- Trajtime fytyre
2- Masazhe trupi dhe fytyre
3- Perdorimi i laserit
4- Carboxyterapi, per te zhdukur celulitin ne zonat problematike.

Perdorimi i seciles prej metodave te mesiperme eshte gjithnje e me ne kerkim, qendrat estetike, spa etj jane gjithmone e me ne kerkim te profesionisteve per te ushtruar profesionet e mesiperme qe sot njerezit i kerkojne shume. Cdo dite e me shume ne akademine tone rriten kerkesat per te studiuar ne programet 1,2 vjecare, shume biznese kerkojne vazhdimisht studentet qe mbarojne ketu (duke marre parasysh kurrikulen e bazuar nga La Sapienza ne Rome) dhe aparaturat qe i perkasin teknologjise me te fundit, pedagoget italiane te cilet mbajne trajnime dhe ligjerata ne kongrese te ndryshme ne Itali por edhe neper bote.

Investimi per te ardhmen eshte zgjedhja me e zgjuar qe duhet te bejme. Duke studiuar tregun e punes zgjidhet shkolla, duke studiuar fort vjen edhe punesimi, me pas te ardhurat te cilat jane katalizator per shume aspekte te jetes. Ne, mundesite qe ofron Dermolife Akademi jua kemi treguar, dhe do ju azhornojme gjithmone, profesionet qe ushtron nje estetiste dhe nuk jane pak por 4 gjithashtu i listuam. Tani, mbetet vetem te beni ate te cilen e nenvizojme gjithmone: Zgjidheni me kujdes se ku do te investoni te ardhmen dhe vitet me te bukura te jetes suaj, ato te rinise!