logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

lip filler sherbimi


Filler

Acidi ialuronik eshte nje perberes i cili gjendet ne indet njerezore, perfshire edhe lekuren. Kjo molekule eshte esenciale per formimin e kolagjenit dhe te fibrave elastike dhe per te mbajtur te hidratuar lekuren. Ndryshimet e acidit ialuronik prezente ne lekure, kontribojne ne kohe per plakjen e saj. Acidi ialuronik ekziston ne menyre natyrale tek te gjitha organizmat e gjalla dhe eshte nje komponent universal per hapesirat mes qelizave dhe indeve te trupit (hapesira ekstraqelizore). Behet fjale per nje molekule qe ka strukture kimike identike si ajo qe gjendet ne baktere te kafsheve ose te qenieve njerezore. Duke qene identike me te gjitha speciet dhe me te gjitha llojet e indeve, acidi ialuronik prezent eshte biokompatibel ne teresine e saj. Perdorimi i acidit ialuronik eshte i dokumentuar ne mjeksi, jo vetem ne kirurgjine estetike, por edhe ne sektore te tjere te mjeksise si psh ne ortopedi. Ne 20 vitet e fundit, me shume se 30 milione njerez jane trajtuar me sukses me produkte qe kane baze acidi ialuronik.

Konsultimi me klientin

Ne sugjerojmë gjithmonë një konsultë përpara sherbimit. Kjo mund të bëhet para trajtimit ose në një ditë të veçantë. Gjatë një konsultimi për mbushjen e buzëve, mjeku duhet të jetë në gjendje të:
1. Vlerësoni buzët e klientit dhe përcaktoni formën më të përshtatshme per klienten.
2. Merrni klientin gjatë gjithë procedurës, duke përfshirë kujdesin pasues.
3. Përgjigjuni çdo pyetjeje që mund të ketë klienti.

Trajnimet tona individuale per filler jo vetëm që do t'ju mësojë aftësitë praktike për të kryer trajtimin, por do t'ju mësojë teorinë e zmadhimit të buzëve. Ju do të kuptoni anatominë strukturore dhe fiziologjinë e buzëve – duke iu referuar strukturave kyçe përreth, duke përfshirë vaskulaturën arteriale dhe venoze, në mënyrë që të krijoni një plan trajtimi me porosi për të gjithë klientët.

Lip Filler

Lip filler mund të jenë një trajtim kompleks edhe për mjeken/un më me përvojë, për shkak të natyrës individuale të strukturës së buzëve të çdo pacienti. Kjo është arsyeja pse trajnimet tona individuale për mbushjen e buzëve i kushton vëmendje të veçantë përdorimit të aftësive të injeksioneve që janë të riprodhueshme në çdo madhësi dhe formë buzësh, duke ju lënë të sigurt në aftësitë tuaja për t'i dhënë secilit klient buzët e ëndrrave të tyre. Dhe, deri në fund të kursit të mbushjes së buzëve, do të jeni të qetë për t'iu ofruar një shumëllojshmërie të gjerë prezantimesh për zmadhimin e buzëve.

Cfare duhet te keni parasysh pas trajtimit

Kujdesi pas mbushjes së buzëve është diçka që shqetëson shumë njerëz pasi kanë bërë injeksione në buzë. Por nëse keni njohuritë e duhura, mund t'i qetësoni dhe këshilloni se çfarë të bëjnë pas trajtimit.

Për rreth 24 deri në 48 orë pas trajtimit, mund të shfaqen ënjtje dhe mavijosje, gjë që është mjaft e zakonshme. Për të ndihmuar buzët në shërimin dhe zvogëlimin e ndjeshmërisë së zonës së trajtuar, mund të përdoret një pako akulli dhe xhel arnika. Ka edhe gjëra që klientët mund të shmangin, për t'u siguruar që buzët e tyre të qetësohen bukur:

1. Ushtrime të tepërta ose shumë të rënda për të paktën 24 orë
2. Temperaturat e nxehta për të paktën 24 orë
3. Kripa e tepërt për 24 orë, pasi kjo mund të dehidratojë
4. Bërja e masazhit të fytyrës për të paktën dy javë
5. Pirja e cigaresnuk lejohet ditën e parë, pasi kjo ushtron presion mbi buzët
6. Pirja e alkoolit për të paktën 24 orë


trajtimi klientit


Me negativitetin dhe stigmën në media që rrethon pamjen e buzëve të tejmbushura, trajnimet tona individuale për mbushjen e buzëve do t'ju çojë në një qasje metodike ndaj analizës dhe planifikimit të sherbimit, për t'u siguruar që të shmangni mbushjen e tepërt dhe në vend të kësaj, të prodhoni dhjamin natyral që dëshirojnë pacientët tuaj. Ne do t'ju mësojmë fillimin deri në fund të procedurës, duke përfshirë ndërmarrjen e një konsultimi. Në fund të ditës, ju do të keni njohuritë dhe aftësitë për të kontrolluar formën dhe vëllimin e buzës, duke ju mundësuar të krijoni rezultate të bukura për cilindo nga klientët tuaj.