logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

trajnimi filler


Acidi hialuronik, një substancë që gjendet natyrshëm në trup, dhe pikërisht për këtë, trupi ynë do ta pranojë me kënaqësi dhe rezultatet do të jenë tepër natyrale. Këtu në Dermolife Academy, ne përdorim markën Iluminera për trajnimet individuale.

Trajnimi individual per Filler

Injektimi me filler mund të jenë një trajtim kompleks edhe për praktikuesin më me përvojë, për shkak të natyrës individuale të strukturës së lekures të çdo pacienti. Kjo është arsyeja pse trajnimi ynë i kushton vëmendje të veçantë përdorimit të aftësive të injeksioneve që janë të riprodhueshme në çdo madhësi dhe formë buzësh, duke ju lënë të sigurt në aftësitë tuaja për t'i dhënë secilit klient buzët e ëndrrave të tyre. Ne pjesen praktike, kursanti do te njihet me llojet e ndryshme te fillerave, si dhe do te praktikoje aplikimin e tyre ne fytyre dhe pjeset e tjera te trupit ku aplikohet, ne varesi te problematikes apo ne kuader te rezultatit estetik te deshiruar. Komplikimet mund të shfaqen gjatë çdo trajtimi, kështu që si në të gjitha kurset tona, ne do t'ju sigurojmë që të largoheni me besim se mund t'i menaxhoni ato në mënyrë efektive.

Kujdesi pas trajtimit:


Për rreth 24 deri në 48 orë pas trajtimit, mund të shfaqen ënjtje dhe mavijosje, gjë që është mjaft e zakonshme. Për të ndihmuar zonen ku eshte aplikuar në shërimin dhe zvogëlimin e ndjeshmërisë së zonës së trajtuar, mund të përdoret një pako akulli dhe xhel arnika. Ka edhe gjëra që klientët mund të shmangin, për t'u siguruar që sherimi te jete i shpejte.

• Ushtrime të tepërta ose shumë të rënda për të paktën 24 orë
• Temperaturat e nxehta për të paktën 24 orë
• Kripa e tepërt për 24 orë, pasi kjo mund të dehidratojë
• Bërja e masazhit të fytyrës për të paktën dy javë
• Pirja e cigares ditën e parë, pasi kjo ushtron presion mbi buzët
• Pirja e alkoolit për të paktën 24 orë


Ne do t'ju mësojmë nga fillimi deri në fund të procedurës, duke përfshirë edhe konsultimin me pacientet tuaj. Në fund të ditës, ju do të keni njohuritë dhe aftësitë për të kryer kete trajnim maksimalisht, duke ju mundësuar të krijoni rezultate të bukura për te gjithe klientët tuaj.

Trajnim 2-ditor intensiv “FILLER” në Dermolife Academy


Të gjitha trajnimet tona janë krijuar për t'u siguruar që studentve t'u jepen të gjitha njohurit e nevojshme për të përfunduar trajnimin dhe për t'u larguar duke e ditur procedurën nga brenda. Ne fund kursanti pajiset me nje certifikate profesionale.Per cdo informacion shtese mund te na kontaktoni ne numrin e akademise:+355 69 60 67 222