logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

tipet e klienteve

Nje nga elementet me te njohur te kursit tone te dermatologjise kozmetike eshte trajnimi i peeling kimik.

Peeling kimik u ofron estetisteve nje opsion te mrekullueshem trajtimi te nivelit fillestar, i cili promovon qasjen "lekura e para". Ne veçanti, peeling i avancuar ofrojne rezultate fantastike, te cilat mund t'ju veçojne nga te tjeret, si specialist.

Ketu ne eksplorojme llojet e ndryshme te peeling-eve te lekures qe mesojne studentet dhe shembuj se si ata mund te jene pjese e nje plani holistik te trajtimit estetik .

Megjithese, siç do te mesoni, peeling kimik dhe injeksionet zakonisht nuk kryhen ne te njejten dite.

Llojet e njohura te peeling kimikPeeling glikolik


• Peeling kimik siperfaqesor deri ne thellesi mesatare duke perdorur acid glikolik.

• Siguroni nje lekure me te shndritshme dhe me te tonifikuar.

• Me e mira per demtimin e diellit dhe çeshtjet e pigmentimit siperfaqesor.


Acidi Salicylic


• Lekura siperfaqesore duke perdorur acid salicilik

• Eksfolioni per lekure me te shndritshme dhe me te paster.

• Siguroni perfitime anti-inflamatore.

• Me e mira per aknet, kongjestionin e lekures dhe problemet e lekures me vaj.


Peeling me retinol


• Peeling kimik me thellesi mesatare duke perdorur retinol, nje forme aktuale e vitamines A.

• Eksfolioni thellesisht per nje strukture me te lemuar te lekures.

• Permireson çeshtjet e pigmentimit duke perfshire demtimin nga dielli.

• Zvogelon pamjen e linjave te holla dhe ndihmon ne delaksimin e lekures.

• Me e mira per aknet, lekuren e mbingarkuar dhe te yndyrshme, hiperpigmentimin dhe/ose pacientet qe kerkojne efekte kunder plakjes.

• Veçanerisht i dobishem per llojet e lekures me fitzpatrick te larte (tone lekure me te erreta).


TCA


• Peeling kimik me thellesi mesatare duke perdorur acid trikloroacetik (TCA).

• Peeling kimik me i forte i ofruar ne nje ambient jokirurgjikal

• Synon dermen papilare ndersa peeling siperfaqesore kane me shume efekt intra-epidermal.

• Shoqerohet me kohe me te larte joproduktive dhe efekt peeling

• Peeling me shtresa qe rinovon epidermen duke siguruar nje lekure me te shndritshme dhe uniforme.

• Redukton demtimet nga dielli, linjat e imeta dhe dobesimin e lekures.

• Rrit prodhimin e kolagjenit.

• Me e mira per demtimet nga dielli, shqetesimet e plakjes se lekures, problemet e pigmentimit dhe disa cikatrice.