logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

Viti Akademik 2021-2022

Ne Dermolife Academy e cila prej kater vitesh eshte kthyer ne shkollen e preferuar te te rinjeve te cilet duan te investojne ne fushen e dermoestetikes, edhe kete vit mirepret me qindra studente te cilet jane ne pritje te fillimit te vitit akademik.

Pas nje Open Day te suksesshem, ku mori pjese edhe Eva Murati, nje nga vajzat e ekraneve Shqiptare, e cila ka nisur karrieren e saj ne moshe te re dhe padyshim nder ikonat e bukurise Shqiptare, pati nje bisede te hapur me te rinjte, per ti informuar mbi vecantite, pikat e diferencimit dhe perse duhet patjeter te zgjedhin akademine Dermolife.
Pjesemarrja e te interesuarve per kete shkolle te estetikes ishte e larte, si edhe numri i aplikanteve te regjistruar perseri ishte i larte dhe kjo na risjell ne kujtese qe te kesh nje profesion ne fushen e estetikes eshte nder investimet me te zgjuara qe secili prej nesh mund te kryeje ne te ardhmen, ndryshe nga shume apo cdo profesion tjeter te qenurit estetiste te specializon ne drejtime te ndryshme gje qe krijon me shume fasilitete ne punesim, por edhe larmishmeri sherbimesh ne bizneset e ndryshme ne rast se studentet zgjedhin te jene sipermarres.

Por cfare e diferencon kete shkolle nga te tjerat? Perse eshte e vetmja shkolle e mirefillte e estetikes se avancuar ne Shqiperi?

Arsyet perse Dermolife Academy kryeson mbi te tjerat dhe avantazhet qe ka perkundrejt shkollave te tjera te estetikes se avancuar jane si me poshte:

1- Stafi i kualifikuar mjekesh italiano-shqiptar

Ne Dermolife Academy mesimi teorik zhvillohet vetem nga mjeke te cilet jane kopetentet perkates per te lektuar mbi lekuren, problematikat e saj, trajtimet estetike dhe gjithcka ka te beje me kete fushe.

2- Programe mesimore teresisht te kompletuara te bazuara ne programet “La Sapienza” te Romes.

Ne te gjitha programet e studimit ne kete akademi studentet mesojne lende te larmishme te gjitha te lidhura me estetiken, por edhe ne fusha te tjera te cilat lidhen drejtperdrejte me profesionin dhe per te ndihmuar studentin te jete plotesisht i kompletuar ne perfundim te studimeve.

3- Kater programe te ndryshme studimi perkatesisht:

Programi 3 mujor
Programi 6 mujor
Programi 1 vjecar
Programi 2 vjecar

Secili prej tyre mbart karakteristika te vecanta duke ju pershtatur kerkesave te studentit, si ne kohe, ashtu edhe ne drejtimin qe ata duan te zgjedhin, nje ose me shume drejtime.

4- Orare fleksibel

Kategoria e studenteve qe regjistrohen prane Dermolife Academy eshte e ndryshme dhe shumica prej tyre jane te anagazhuar ne aktivitete te tjera. Kjo shkolle ofron orare te ndryshme gjate dites te organizuar ne grupe per t’ju pershtatur studentit dhe per te mos humbur asnje ore mesimore.

5- Trajnimet e mbajtura gjate vitit

Akademia gjate vitit mban trajnime te ndryshme me mjek Italian, te kualifikuar te cilet mbajne konferenca ne mbare boten ne drejtimet me te kerkuara te estetikes si: Filler, botox, mesoterapi, plasma, peeling etj dhe avantazhi studenteve eshte se perfitojne 50% ULJE ne keto trajnime, pervec kesaj ofrohen edhe trajnime individuale per secilin qe deshiron te mesoje ne vecanti ne lidhje me drejtimet e mesiperme te estetikes.

6- Praktika mesimore Te gjitha dijet qe studentet marrin ne teori i praktikojne prane Poliklinikes Dermolife, e cila prej mese 17 vitesh eshte e para dhe me e vleresuara ne fushen e kirurgjise estetike, me mijera paciente te cilet zgjedhin tu besojne pamjen edhe shendetin kesaj klinike, me aparatura te fjales se fundit, nder me te sofistikuarat ku jane edhe faktori kryesor perse studentet e akademise Dermolife kryesojne ne tregun e punes ne fushen e se bukures. E vetmja shkolle e estetikes se avancuar e cila eshte produkt i Dermolife, e cila eshte zgjedhja e pare dhe e sigurte per cdo individ brenda dhe jashte Shqiperise, e pamundur per te mos degjuar per jehonen e saj dhe rastet e suksesit qe vazhdimisht realizon!

7- Punesim i menjehershem Duke studiuar ne kete shkolle, rriten edhe kerkesat e bizneseve te ndryshme per profesionistet e mirefillte qe pergatiten aty dhe jo vetem kaq! Per cdo student qe deshiron te kete nje biznes ne kete fushe, akademia i mbeshtet maksimalisht si bashkepunetore kryesore per te gjithe komponentet qe nevojiten per krijimin e tij. Kjo akademi numeron me dhjetera studente te punesuar jo vetem ne Shqiperi, por edhe jashte vendit kryesisht ne Itali, Zvicer, Angli, Kanada, Gjermani etj, si edhe Brenda Klinikes Dermolife e cila eshte aleatja me e forte e studentit. Marredhenia student-akademi vazhdon edhe ne vitet vijuese ku ata gjithmone rikthehen per te ndjekur trajnimet ne fusha te ndryshme te dermoestetikes si: aplikimi I filler, botox, mesoterapia e fytyres dhe trupit, plasma, peeling etj te cilat gjithmone mbahen vetem nga mjekte te huaj, trajnues ne te gjithe boten dhe ku vijne edhe ne Shqiperi ekskluzivisht nga Dermolife Academy.

8- Certifikate profesionale e cila njihet brenda dhe jashte vendit. E fundit por dhe me e rendesishmja, me nje certifikate e cila leshohet nga akademia, e njohur nga Ministria e Punes, cdo student ka mundesi potenciale per t’u punesuar ne Shqiperi dhe jashte vendit, ashtu sic deshmojne edhe studente te ndryshem te diplomuar qe tashme jane te punesuar ne sektore te ndryshme private ne Shqiperi, jashte vendit ne Europe por edhe ne bote, pasi mjeshteria dhe profesionalizmi qe studentet e kesaj akademie tregojne, jane kriteret kryesore qe cdo biznes i fushes se dermoestetikes kerkon.


Dermolife Academy per shkak te kerkesave te shumta qe te rinjte kane per tu njohur me kete akademi, do te zhvilloje nje Open Day te dyte dhe kete here me nje personazh tjeter shume te dashur per te gjithe dhe nder me te suksesshmet ne Shqiperi e cila do te ndaje eksperiencen e saj te shkelqyer profesionale dhe vleresimin qe ka mbi shkollen me te mire te dermoestetikes ne Shqiperi.
Sepse me te miret zgjedhin me te miret!